Kokouspäivien menut


Perjantai 9.6.2017 illallinen

Kylmäsavuhauki-varhaisperunasalaattia ja suolaheinää (M,G)

Mummon tillikurkut (M,G)

Marinoituja kesävihanneksia (M,G)

Lehtisalaattivalikoima ja villiyrttikastiketta (M,G)

Paahdettuja siemeniä (M,G

Leipävalikoima (M) ja nokkoslevitettä (M,G)


Porsaanposkea ja Honkavuoren olutkastiketta (L)

Kerubin lammasmakkaraa Sirolan tilalta (M,G)
Kermamuhennettua savoijinkaalia (L,G)

Kasvisvaihtoehtona:

Lupiini-tempeä, voikukalla maustettuja kasviksia ja kermamuhennettua
savoijinkaalia (L,G)

Tuorejuustovanukasta ja raparperia (L,G)

Kahvi ja tee

Lauantai 10.6.2017 lounas

Kaalisalaatti (M,G)

Saksankirvelillä marinoitua porkkanaa (M,G)

Tomaattia, basilikaa ja oliiveja (M,G)

Lehtisalaattivalikoima (M,G)
Paahdettuja siemeniä (M,G)

Leipävalikoima (M), voita (L,G) ja levitettä (M,G)


Kyyttöpyörykät ja maustepippurikastiketta (L)

Perunamuusi (L,G)


Kasvisvaihtoehtona:

Kasvispihvit, nokkoskastiketta ja perunamuusi (L,G)

Kaikille kokousvieraille:
Lions-liiton tarjoama100-vuotisjuhlakakku

Kahvi ja tee

Lauantai 10.6.2017 gaalaillallinen

Fenkolilohta ja sitruunaa (M,G)
Savumuikkuja, tilliä ja sipulia (M,G)

Palvikaritsaa ja mustaherukkaa (M,G)
Salaatti hiillostetusta siiasta (M,G)

Kyytönjuustosalaatti ja pähkinöitä (G)
Villivihannessalaatti (M,G)

Luomuhunajavinaigrette (M,G)

Karjalanpiirakat (saa gluteenittomana ja maidottomana) ja munavoi (L,G)
Luomuruisleipää (M) ja kirnuvoita (G)


Ylikypsää luomunautaa ja tummaa korvasienikastiketta (M,G)
Paahdetut varhaisperunat ja juurekset (M,G)

Kasvisvaihtoehtona:

hampunsiemen-tofua, korvasienikastiketta ja paahdetut varhaisperunat & juurekset (L,G)

Kotimaisia juustoja: Peltolan blue Siilinjärveltä (L,G), Lipan kotijuustoa Polvijärveltä (G) ja karviaishilloke (M,G)
Puolukkaraakakakku ja karpaloliköörisiirappia (M,G)

Kahvi ja tee