Osallistumispassit

Ilmoittautumisen yhteydessä jokainen ilmoittautuja valitsee haluamansa osallistumispassin alla olevasta kuudesta (6) vaihtoehdoista. Vain yhden vaihtoehdon voi valita.
Ensin mainittu hinta on passille, joka on varattu ja maksettu 30.4.2017 mennessä. Suluissa oleva hinta on jälki-ilmoittautuneille.

Passi 1: RILJANTTI
hinta: 180,00 € (220,00 €)
osallistumispassi sisältää perjantai-illan avajaiset ja Suomi 100v-iltamien ohjelman ja päivällisen, lauantain kokousohjelman, lounaan+kahvin, lauantain gaalaillallisen ohjelman ja illallisen.

Passi 2: KULTANEN
hinta: 150,00 € (190,00 €)
osallistumispassi sisältää lauantain kokousohjelman, lounaan+kahvin ja lauantain gaalaillallisen ohjelman ja illallisen.

Passi 3: HOPPEE
hinta: 130,00 € (170,00 €)
osallistumispassi sisältää perjantai-illan avajaiset ja Suomi 100v-iltamien ohjelman ja päivällisen, lauantain kokousohjelman, lounaan+kahvin

Passi 4: RONSSI
hinta: 50,00 € (90,00 €)
osallistumispassi sisältää lauantain kokousohjelman ja lounaan+kahvin.

Passi 5: VASKI (PÄIVÄKOKOUS)
hinta: 30,00 € (50,00€)
osallistumispassi sisältää lauantain kokousohjelman ja kahvin.

Passi 6: KAALA
hinta: 60,00 €
passi on tarkoitettu sellaisille, jotka eivät osallistu muuhun vuosikokousohjelmaan. Osallistumispassi sisältää lauantain gaalaillallisen ohjelman ja illallisen. Ennakkoilmoittautumisen jälkeen vain rajattu määrä illallispasseja saatavana.

Lisäohjelma:
PUOLISO-OHJELMA
hinta: 25,00 (50,00)
sisältää lauantain puoliso-ohjelman, johon osallistuminen edellyttää erikseen ennakkoilmoittautumista ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
Puoliso-ohjelmiin on paikkoja rajoitettu määrä.


Lisäohjelma:
MELVIN JONES -TILAISUUS
hinta: 20,00 (50,00)
sisältää lauantain MJ-tilaisuuden, johon osallistuminen edellyttää erikseen ennakkoilmoittautumista ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Lisäohjelma:
ARNE RITARI -LOUNAS
sisältää lauantain lounastilaisuuden, johon osallistuminen edellyttää erikseen ennakkoilmoittautumista ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tilaisuuteen on paikkoja rajoitettu määrä.Tilaisuus on täynnä, kokouspaikalla ei voida ottaa mukaan kuin ennakkoilmoittautuneet!


Osallistumispassien hinnat ovat kokonaishintoja sisältäen osallistumismaksun, kuhunkin passiin mainitut ohjelmat ja
ateriapalvelut sekä kuljetukset kokouspaikan ja ilmoitettujen
majoitusliikkeiden välillä. Passit eivät sisällä alkoholijuomia.
Osallistumismaksu muodostuu kokouspaikka-, kokousmateriaali-, äänentoisto-, kokoustekniikka-, varausjärjestelmä- ja muista järjestelykuluista.