Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN VUOSIKOKOUKSEEN ON PÄÄTTYNYT 9.5.2017.

Kiitämme kaikkia määräaikaan mennessä vuosikokoukseen ilmoittautuneita ja toivotamme teidät tervetulleiksi jo aivan kohta alkavaan tapahtumaan.

--------

LUE NÄMÄ OHJEET!

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen ja eri tapahtumiin tehdään sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään tämän sivuston kautta. Ilmoittautuaksesi tarvitset liiton jäsenrekisterin tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana). Käyttäjätunnus on jäsenrekisteriin merkitty sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei ole salasanaa, voit tilata sen liiton sivuilla, osoitteessa: http://www.lions.fi/rekisteri/ . Myös tämän sivun alalaidassa linkki.

Kukin osallistuja on ilmoitettava erikseen ilmoittautumisjärjestelmään. Kullekin osallistujalle on mahdollista valita vain yksi vaihtoehtoinen
osallistumispassi. Lisäksi voidaan valita halutut lisäohjelmat ja
myyntituotteet. Huom! Lion ilmoittaa oman ilmoittautumisen lomakkeella myös ARS-lounaalle tai Melvin Jones-tilaisuuteen osallistuvan puolison/seuralaisen.

Huom! Maksa oma ilmoittautumisesi (verkkomaksuna tai tulosta itsellesi lasku) ennen toisen henkilön (yleensä puoliso) ilmoittamista!

Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 1.5.2017 asti edullisemmilla osallistumispassihinnoilla. Ilmoittautuminen jatkuu tämän jälkeen 2.5. - 9.5.2017 kalliimmilla jälki-ilmoittautumishinnoilla.

Ilmoittautumisen yhteydessä on nyt mahdollista tilata myös kokousstandaari ja -pinssi (katso kuvat).

Ohjeita
Jos olet virallinen kokousedustaja, sinun pitää ilmoittautumisen
yhteydessä antaa sen puhelimen numero, jolla voit osallistua
äänestyksiin kokouksessa. Kokouksessa äänestyksissä äänet annetaan tekstiviesteillä (äänestäjille ilmaisia).

Useamman oman klubin jäsenen ilmoittamiseksi tarvitaan kuluvan
kauden presidentin, sihteerin, rahastonhoitajan tai jäsenjohtajan
oikeudet.

Osallistumispassin ja valitut palvelut/tuotteet voi maksaa luottokortilla, laskulla tai verkkomaksuna. Laskusta peritään 5 € laskutuslisä.

Ennen ilmoittautumista lue huolella ohjeet ja varaus-, maksu- ja peruutusehdot tästä. Muutokset ja peruutukset sähköpostiin vk2017joensuu@lions.fi.